KULTÚRÁVAL A MÁRTÉLYI GYEREKEK JÖVŐJÉÉRT
2011. szeptember 8. 09:52

A rendezvénysorozat célja, hogy színvonalas, változatos stílusú kulturális, művészeti események megrendezésével megismertesse és szórakoztassa az érdeklődőket Mártély életével, hétköznapjaival, örömeivel, gondjaival, s az előadások megtekintésével mindazon jó érzésű, segítőkész látogatónak jótékonysági alkalmat teremtsen, akik e hétvégenként rendezendő műsoros esteken megjelenésükkel megtisztelik Mártélyt és azonosulnak az Alapítvány nemes céljával.

A kulturális esték látogatói, az események helyszínén vásárolható támogató jegyekkel segíthetik a mártélyi gyerekek zökkenőmentes és minél magasabb szintű oktatását, az iskola működését.

Az Alapítvány és a szervezők mindenkit várnak, aki szívén viseli Mártély, ezen belül a mártélyi oktatás helyben tartásának kiemelten fontos ügyét és az iskola sorsának alakulását.

Várjuk fellépők jelentkezését, a következő elérhetőségen: 06 62 528 060, az iskola pedagógusainál, illetve ugyanezen a telefonszámon Sajti Imréné könyvtárosnál.

A programsorozat első előadása 2011. szeptember 16.-án pénteken 19 órától kerül megrendezésre a mártélyi Római Katolikus Templomban, ahol a hódmezővásárhelyi „Fandante Kamarakórus” ad egész estés műsort, melyre minden kedves érdeklődőt tisztelettel és szeretettel várnak a szervezők!

 

„Szórakozva is lehet segíteni. A kevés is lehet sok, ha jó szívvel adják…”